top of page

Bli bekväm med dig själv och din egen kropp!
Fokus är 100 % på dig! Bli sminkad, stylad och ompysslad. Ta med egna kläder som du känner dig bekväm med och släpp sen loss framför kameran. 
Susanna sminkar och stylar dig med dina egna kläder medan Melina hjälper dig att slappna av framför kameran. Bejaka dig själv och våga släppa taget om det som hindrar dig från att vara du fullt ut. Du lämnar studion stärkt inifrån och ut. 

Hur vi kom på denna idé? Vi har upplevt att många vi fotograferat har känt sig obekväma både med sig själv, att stå framför kameran och med att få ta plats i centrum. Efter fotograferingen har vi sett hur det strålar glädje och nyfunnen  självkänsla, det känner vi att vi vill ta vara på och ge fler möjligheten till denna upplevelse. 

Efter fotografering skickas ett urval med bilder till dig med de bästa bilderna. Du väljer själv om du vill köpa bilder eller inte. De du väljer blir lätt retuscherade. Du behåller dom helt för dig själv.

Pris: 5000 kr för sminkning, styling och fotografering inklusive 5 bilder. För fler bilder pris enl överenskommelse. 

Sofie
Take these broken wings and learn to fly.

Barbro
It's never too late to become a superstar!

"...tack från hjärtat! Ja det var en annorlunda och personlig session. Jag gick hem med en så ovanlig lugn och behaglig känsla, knappt ens trött efter timmarna som gått. Mycket lyckad stund. Tusen tack" - Barbro

Ulrike
Väck mig till liv igen

"Sedan 2010 lever jag med Narkolepsi. Sjukdomen sätter mig på plats när den vill - och inte jag. Det handlar om att inte dölja tröttheten utan att leva med den i Symbios. Hos Susanna och Melina vände allt för mig: Skönheten kom tillbaka. Inte bara den yttre utan den inre. Tack för alltid." - Ulrike

bottom of page